dimecres, 28 de novembre del 2012

Constitució de la Comissió Ciutadana de l'Any Joana Raspall



28/11/2012
Constitució de la Comissió Ciutadana de l'Any Joana Raspall

Avui dimecres, 28 de novembre, a les 19 h, tindrà lloc al saló de sessions de l'Ajuntament l'acte de constitució de la Comissió Ciutadana de l'Any Joana Raspall. Aquesta comissió es crea amb la finalitat de treballar en la preparació dels actes commemoratius del centenari de l'escriptora santeliuenca, que al 2013 farà 100 anys. L'objectiu és divulgar la vida i l'obra de Joana Raspall, una de les principals figures de la literatura infantil i juvenil en català. 
A partir d'avui totes les persones, entitats o col·lectius que vulguin formar part de la Comissió podran adherir-se i participar activament en la celebració de l'Any Joana Raspall. 
Obrià l'acte la primera tinenta d'alcalde, Rosa Maria Martí. Tot seguit hi intervindrà l'escriptora Maite Carranza qui farà una presentació de la figura de Joana Raspall. El regidor de Cultura de l'Ajuntament, Manel Martínez, donarà a conèixer les principals activitats programades al llarg de l'any 2013 per commemorar el centenari de la poetessa, que s'iniciaran al febrer. També es presentarà el logotip i el web de l'Any Joana Raspall, creats per l'empresa local Opac i, finalment, s'obrirà un torn de paraules perquè les persones assistents a l'acte puguin fer les seves aportacions. 
L'alcalde de la ciutat, Jordi San José, serà l'encarregat de tancar la sessió que marca el compte enrere per a la celebració del centenari de la Joana Raspall.
..............
Ha estat un acte on s'han donat a conèixer les actuacions previstes i s'ha pres nota de diferents propostes.

2 comentaris:

  1. Espero que surtin els actes que es facin i si puc participar en alguna cosa...
    Bona nit.

    ResponElimina
  2. Cadascú pot fer els actes que vulgui a qualsevol lloc, aquí s'ha mirat de coordinar els de Sant Feliu i mirar d'estendre la difusió del centenari arreu. Cada població es pot adherir amb el que vulgui fer. La Tv esplugues ha vingut a filmar, no sé si a Esplugues es vol fer alguna cosa amb concret. A la Xtec s'ha demanat en facin resó a les escoles. Tú pots fer el que vulguis, pots contactar a la mateixa Web o a l'institut de les lletres Catalanes o a les biblioteques i oferir-te. Si feu alguna cosa no deixeu de dir-m'ho.

    ResponElimina