dimarts, 27 de novembre del 2012

XXI Jornades de Tardor de les dones

Imágenes integradas 1



Dins el programa de la setmana dedicada a les dones, podem destacar:




Copiat de: Fetasantfeliu

Avui s’ha inaugurat una exposició al nou centre de Mas Lluí organitzada per l’Associació de Dones per la Llibertat i la Democràcia


Responsables de l'Ajuntament i la presidenta de l'Associació de Dones LID, durant la inauguració



El plafó dedicat a Joana Raspall










La mostra “Itineraris de vida, dones compromeses a Catalunya”, comissariada per la catedràtica Mary Nash, mostra la biografia de dotze dones rellevants per la història de Catalunya durant el segle XX. Aquest acte s’ha emmarcat a la nostra ciutat dins les Jornades de Tardor de la Dona, que des del dia 13 i fins aquest divendres, han ofert diverses activitats de denúncia i de reflexió envers la dona.

A l’exposició es pot llegir la biografia resumida de dones rellevants per al nostre país com Neus Català, Júlia Coromines, Teresa Pàmies, Ana María Matute, Joana Raspall, Margarida Xirgu, Natividad Yarza, Conxita Badia, María Luz Morales, Mari Pepa Colomer, Maria Dolors Bargalló i Enriqueta Gallinat. Totes elles d’àmbits ben diversos però totes rellevants per la història de Catalunya. L’objectiu és posar en valor la tasca d’aquestes dones que sovint queda silenciada. L’exposició es podrà veure fins el dia 14 de desembre. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada