dissabte, 17 de març de 2018

Nana de Joana Raspall

Per primer cop sento cantar el poema que va fer Joana Raspall per cantar amb la música del Noi de la Mare.
Una veu fantástica i un detall molt bonic.
Molt agraïda.

Nota a face de Marta Pérez Sierra:

Contrapunt Poètic dins la VII Setmana de la Poesia a Sant Feliu de Llobregat. Una trobada amb Joan Duran Ferrer i el duet musical Tere Fernandez i August Serrano.
En acabar, la Tere i l'August en honor a la poeta Joana Raspall, santfeliuenca estimada, ens van proposar entonar entre tots un dels seus poemes.
Molt contenta que la Imma Cauhe fos a la sala.
Gràcies!dimarts, 6 de març de 2018

Trobat a twitter

Moltes gràcies a Laura Rosel, Gemma Humet  i a Pauli, per les seves paraules.

La ens va descobrir “Podries” de a . Un poema deliciós que ella canta com ningú i que ara he trobat editat en format conte. Una joia.
Oooohhhh moltes gràcies! M’ho vaig passar tan bé cantant-lo al :) El conte també el tinc i ho corroboro, és preciós! Quina gran dona ...

Quant talent i quanta sensibilitat junts!

Gran amb Podries de ,  aquí us passo la versió de per

L'àvia feliç

Podrem tornar a veure, o admirar per primer cop els que no ho van poder fer, aquest recull de 37 artistes quehan il·lustrat poemes de Joana Raspall sota la direcció de Ignasi Blanc. 

10 de març fins 13 de Maig  Museu de l'Ebre 1r. pis, Pont del Milenari, Tortosa. Inauguració dia 13 a les 19 h. obert dissabtes i diumenges. Exposicio: L'Âvia feliç.

diumenge, 4 de març de 2018

Les llibreries el recomanen


La deia que el que no es coneix no es pot estimar; si no coneixem la des de petits, com volem que de grans ens agradi? 😊