dilluns, 28 de juny del 2021

Proposta per posar el nom de la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor: Joana Raspall

 

Oberta la votació popular per triar nom de dona per la Biblioteca SAV: vota!

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 09:30

Decideix entre la Maria Carme Roca o la Joana Raspall fins al 4 de juliol de 2021. Persones majors de 14 anys i empadronades al municipi.

A partir del 15 de juny de 2021 s'obre la campanya de votació popular per escollir el nom de dona per la Biblioteca Municipal.

L'Escola Joan Casas, l'Institut Vilamajor i la Biblioteca, amb la col·laboració de Viladones, ja han presentat els noms de les dones finalistes que passen a la votació final oberta a la ciutadania.

En un principi, passaven tres finalistes a la votació, però la candidata Teresa Sagrera, presentada per l'Institut i veïna de Sant Pere de Vilamajor, ha declinat l'honor i ella mateixa, molt amablement, s'ha retirat de la votació.

És per aquest motiu, que la proposta presentada pel centre de secundària queda deserta i les dues finalistes són:

El termini de votació estarà obert fins al pròxim diumenge 4 de juliol i es pot votar de dues maneres:

  • Telemàticament a través d'aquest formulari
  • Presencialment a la Biblioteca Municipal o a l'OAC de l'Ajuntament, en horari d’obertura dels equipaments.

Només poden votar les persones empadronades a Sant Antoni de Vilamajor i majors de 14 anys (que hagin complert els anys abans del 15 de juny de 2021). Els vots que no compleixin els anteriors requisits quedaran anul·lats.


Busquem nom per la biblioteca SAV!

Els grups de tercer de primària hem tingut oportunitat de participar amb Vil·la Dones en el projecte de recerca de nom per a la biblioteca municipal.

Desprès de buscar i indagar entre possibles noms de dones que la història les ha mantingut en silenci, han decidit proposar el nom de la Joana Raspall. Aquí us deixem link per si voleu llegir més de la seva biografia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada