dimarts, 19 de març del 2013

Plantada poètica a Cambrils




CULTURA | dimarts 19 març '13 | 11:50 | 69 lectures

POESIA
La Biblioteca Municipal organitza una "Plantada poètica" per a la canalla amb motiu de l'Any Joana Raspall
Text Berta Ruiz  Fotografia Berta Ruiz
Ahir a la tarda, a la Biblioteca Municipal es va organitzar una "Plantada poètica", amb motiu de la celebració de l'Any Joana Raspall. Aquesta escriptora i poetessa, nascuda a Sant Feliu de Llobregat, celebrarà 100 anys el proper 1 de juliol d'enguany i, arreu de Catalunya es realitzaran diversos actes durant tot aquest any 2013 per homenatjar-la. La Biblioteca Municipal de Cambrils també s'ha sumat a aquesta efemèride i durant aquest mes de març es faran diferents activitats relacionades amb aquest aniversari.

L'activitat central va ser la d'ahir a la tarda. Un grup de xiquets i xiquetes va participar en aquest taller, a la planta baixa de la Biblioteca, on van pintar uns dibuixos amb unes flors i torretes, acompanyades de poesies de Joan Raspall. Després de pintar, els xiquets van retallar els dibuixos i van llegir els poemes. Els dibuixos pintats per la canalla es penjaran a les finestres i a la porta de la Biblioteca. A banda, durant aquest mes de març, els diferents clubs de lectura de la Biblioteca estan llegint poesia de Joana Raspall i, les visites escolars també inclouran lectures de poemes de la poetessa santfeliuenca.

Joana Raspall també serà la protagonista de les xarxes socials en què participa la Biblioteca, principalment a través del Pinterest (http://www.pinterest.com/bibliocambrils), Twitter (http://www.twitter.com/bibliocambrils) i Facebook (http://www.facebook.com/cambrilscultura). Les seves obres estaran exposades a la torre de novetats de la sala infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada