dimecres, 7 d’octubre del 2015

http://us11.campaign-archive1.com/?u=b3c221f123327faac39308658&id=8fbbfcd855



Notícies de l'App de Joana Raspall
7 d'octubre de 2015. Butlletí 1

http://us11.campaign-archive1.com/?u=b3c221f123327faac39308658&id=8fbbfcd855

L'App de Joana Raspall
ja arrenca el vol!

"La poesia? Cal cercar-la on tu ja saps que és" li va escriure el mestre Carles Riba a Joana Raspall. Doncs la poesia, aviat també serà als mòbils i tauletes dels nens i nenes catalans i val la pena fer-ho saber als quatre vents.
L'App "Un món de poesia" arrenca el vol amb la primera fase de disseny, il·lustració i programació, que ja està en marxa. Serà una aplicació interactiva i educativa basada en el meravellós univers poètic de Joana Raspall, l'escriptora més estimada per les criatures. Ha d'estar a punt al desembre. T'apuntes a caçar paraules?
Share
Tweet
Forward

Un projecte d'inspiració familiar amb implicació d'institucions i editorials

L'adn de Joana Raspall és indefectiblement present en el projecte de l'App interactiva basada en la seva obra. El seu nét, Ernest Cauhé, és qui l'ha impulsat des de fa 7 mesos amb l'objectiu d'actualitzar la "vocació de l'àvia de fer l'escaleta a les criatures fins al món de les lletres, els versos i la poesia".
El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Català de les Dones i l'Ajuntament de Sant Feliu donen suport al projecte. També totes les editorials que l'han publicat i la Fundació Lluís Carulla. La Fundació Catalunya Cultura l'ha inclòs com un dels projectes destacats a la seva llotja de projectes culturals.
Tot a punt pel Verkami de l'App, que té sucoses gratificacions

Els pròxims dies llençarem la campanya de micromecenatge de l'App "Un món de poesia". Gràcies a les editorials que han publicat l'obra de Joana Raspall els mecenes podran obtenir packs de llibres seus. I les escoles i famílies poden finançar el projecte i tenir la possibilitat de viure una experiència didàctica única amb immersió a la vida de l'autora i recital de poesia inclòs!
Col·laboració al Verkami = llibres de Joana Raspall + experiències didàctiques per a criatures
Sumant equips i empreses al projecte

L'empresa La Factoria Interactiva, amb seu a Cabrianes, especialista en Apps educatives, ja està treballant en el disseny i la programació del nou suport interactiu basat en l'obra infantil i juvenil de Joana Raspall. "Un autèntic plaer!", confessen. Bumayé és l'altra empresa que acompanya a Tics Mediàtics en aquesta aventura fantàstica. Ha assessorat en el finançament i en la coordinació del projecte des de l'inici.
 

Segueix el projecte a les xarxes socials, i fes-lo córrer!

Copyright © 2015 Tics Mediàtics, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada