dijous, 24 d’octubre del 2013

Matinal Joana Raspall. Vilafranca del Penedès


Matinal Joana Raspall, dins els actes del Centenari Joana Raspall a l'Alt Penedès 2013. S'hi veuran imatges d'una entrevista realitzada a la Joana, a càrrec de Pep Puig. Paral·lelament Margarida Prats pronunciarà la conferència "La Joana Raspall i la seva obra". Margarida Prats és doctora en Filologia Catalana per la UB. Seguidament hi haurà una taula rodona sobre Joana Raspall amb Carme Arenas, comissària de l'Any Joana Raspall; Imma Cauhé Raspall, filla de Joana; August Garcia, mestre i membre de l'"Eixam d'amics de Joana Raspall" i Pere Martí i Bertran, escriptor, crític i membre de l'"Eixam d'amics de Joana Raspall".
INSCRIPCIONS: del 10 al 24 d’octubre en aquest enllaç.
L’Agrícol–Centre Artístic del Penedès, Ptge. Alcover, 2, Vilafranca del Penedès.
Ho organitzen: Comissió Joana Raspall a l’Alt Penedès: Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès, Biblioteca de Santa Margarida i els Monjos, Biblioteca Ramon Bosch d’Anoia de Sant Sadurní d’Anoia, Biblioteca Jaume Vila i Pascual de Gelida, Biblioteca Maria Àngels Torrents de Sant Pere de Riudebitlles, Eixam d’amics de Joana Raspall, Departament d’Ensenyament. Servei Educatiu de l’Alt Penedès: CRP i ELIC.
Hi col·laboren: Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Agrícol–Centre Artístic del Penedès, Grup de Mestres de l’Alt Penedès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada