diumenge, 5 de maig del 2013

A Sant Climent plouen poemes!


Categoria:Programa d'activitats
Data:23 04 2013
Hora:17:00
Lloc:Sant Climent de Llobregat - Sant Climent de Llobregat, Barcelona
Sota el títol "A Sant Climent plouen poemes" l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha organitzat per Sant Jordi diverses activitats amb motiu de l'Any Joana Raspall i l'Any Salvador Espriu. Les activitats que es van iniciar el 15 d'abril i finalitzaran 23 d'abril.
S'han posat paraigües a equipaments municipals, on pengen gotes amb poemes de la Joana Raspall. Les gotes són elaborades per infants del poble. També es poden trobar uns suports amb poemes als establiments, que la gent pot llegir mentre fan un cafè o compra el pa.
La Diada de Sant Jordi es farà una lectura de poemes de Salvador Espriu i Joana Raspall a la sala de lectura Sant Jordi.
  • 19/04/2013

    Per Sant Jordi a Sant Climent plouen poemes

    L’alcalde, Isidre Sierra, participa de la proposta de lectura de poemes a establiments comercials

    “A Sant Climent plouen poemes” és el nom sota el que, al llarg d’aquests dies, es duen a terme diverses activitats destinades a apropar la poesia a tots els racons del municipi i a commemorar el centenari dels naixements de Joana Raspall i Salvador Espriu.
    Entre el més destacat d’aquesta proposta es troba la possibilitat de llegir a diferents establiments comercials de la vila —restauració, perruqueria, fleca, etc— els poemes que els infants usuaris de la sala de lectura municipal han realitzat prèviament. Precisament, amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta possibilitat l’alcalde, Isidre Sierra, participa aquests dies de l’activitat amb la lectura de poemes a alguns dels establiments adherits.

    Les dependències municipals també formen part de “A Sant Climent plouen poemes”. En aquests cas s’hi poden trobar paraigües dels que pengen poemes de Joana Raspall en forma de gotes elaborades també pels infants del municipi. D’aquesta manera, al llarg de la setmana els climentons i les climentones tenen la possibilitat de trobar en espais poc habituals tant les creacions literàries de la poetessa santfeliuenca com aquells que han realitzat els nens i les nenes de la població.

    El punt i final al programa arribarà aquest proper 23 d’abril durant la diada de Sant Jordi amb la lectura de poemes organitzada a la sala de lectura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada