dimarts, 17 d’abril del 2018

Podries, Gemma Humet

http://elmon.cat/monterhttp://elmon.cat/monterrassa/cultura/videoclip-solidari-gemma-humet-refugiats


Gemma Humet ha publicat un nou videoclip de la cançó Podries, un poema de Joana Raspall que l'artista de Terrassa va musicar com a cant antiracista i oda a la solidaritat i a l'empatia. El vídeo compta amb la participació d'Elisabet Casanovas, Rosa Cadafalch, Lluís Altes, Mariano Nguema i Alejandra Pasquel, a més de l’equip de El Andar Films.

Humet subratlla que "vivim dies convulsos on herois que rescaten persones al mar són tractats com a delinqüents, on manters moren impunement a mans de la policia i on el racisme aflora a cada cantonada d'Europa. Per aquest motiu, i perquè després d'un any de les grans mobilitzacions que vam fer en favor de l'acollida de refugiats l'Estat Espanyol segueix incomplint les quotes d'asil, he decidit tornar a posar sobre la taula un tema que em segueix preocupant com el primer dia. On estem anant a parar?".

I per aquest motiu, Humet ha decidit que tots els beneficis econòmics que generin les reproduccions a Youtube d'aquest videoclip aniran a parar a la plataforma Casa nostra, casa vostra, que segueix treballant incansablement per la sensibilització i l'acollida de refugiats. A hores d'ara, el videoclip compta amb gairebé 10 mil visualitzacions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada