dimarts, 24 d’abril del 2018

Solcs recomenat per Biblioteca a Betevé


La Biblioteca Jaume Fuster recomana Solcs a Betevé

Betevé ha fet una selecció de llibres per Sant Jordi recomanats per les diferents biblioteques dels barris de la ciutat. La Biblioteca Jaume Fuster, la de de referència a Gràcia, recomana Solcs, de Joana Raspall amb il·lustracions de Conxi Rosique.
http://santjordi.beteve.cat/biblioteca/gracia/







‘Solcs’, Joana Raspall


“Un darrer homenatge a la poetessa desapareguda fa uns anys, amb una simbiosi entre grafismes i poemes, uns dibuixos de línies fetes a tinta xinesa que dibuixen les sensacions amb la seva aparent abstracció i ens endinsen encara més en la simplicitat i concreció de l’estructura dels haikus”



Ressenya de l’editorial: “Aquest recull que a l’autora, Joana Raspall, li va servir per fer del cor i del pensament paraula, a Conxi Rosique, li ha permès recrear l’obra en dibuix i oferir als lectors una versió inèdita dels   poemes. Mots i traces ens ajuden a endinsar-nos en aquest món de sensibilitat i sentiment formant un conjunt harmònic”.






retwitteó

‘Dies que duraran anys’ de , ‘La força d'un destí’ de o ‘Solcs’ de Joana Raspall són llibres seleccionats dins la llista gracienca de Sant Jordi














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada