divendres, 22 de maig de 2015

L’ESCOLA FONT DEL ROURE GUANYA EL PREMI BALDIRI I REIXAC EN LA CATEGORIA D’ESCOLES.

El treball esta relacionat amb la Joana Raspall.L’escola Font del Roure ha guanyat un dels 12  XXXVII Premis Baldiri Reixac atorgats a escoles de Catalunya d’entre 307 candidatures. Aquests premis són convocats per la Fundació Lluís Carulla amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya.
“Són premiades la qualitat global i la catalanitat, en llengua i continguts, de les escoles, concretades en un projecte educatiu i lingüístic que s’estigui aplicant i que assoleixi un ús elevat de la llengua entre l’alumnat i el professorat, tant en l’activitat acadèmica com en la
comunicació informal. Es valora igualment l’activitat educativa amb referència a la identitat que, a més de la llengua i la cultura pròpies, manifesti voluntat integradora en el marc d’una societat democràtica”.
Pel fet de ser una escola que porta a terme l’aplicació d’un projecte lingüístic integrador i que participa en diverses efemèrides culturals, per exemple l’any Joana Raspall, tot implicant-hi el conjunt de la comunitat educativa i organitzant moltes activitats per tal de sensibilitzar i promoure l’expressió poètica dels infants. També en reconeixement al foment de la creativitat en l’educació musical i plàstica, reflectides en l’ambientació i en les activitats del dia a dia del centre.
La Molt Honorable Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya Sra. Irene Rigau farà l’entrega del premi el proper 3/06/14 al Palau de Pedralbes de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada