divendres, 21 de setembre del 2012

Concurs Òmnium Cultural Alt Empordà

Òmnium Cultural Alt Empordà organitza el Concurs per a la joventut. És un concurs de narrativa, poesia, recitació, auca i treballs de recerca de batxillerat.
Dediquen el concurs a un personatge o a un fet històric que aquell any es celebri una efemèrida a fi de que, en motiu dels treballs a presentar al concurs, els nois i noies coneguin més la vida i l'obra del personatge o el fet històric. En les darreres edicions l'hem dedicat a Maria Àngels Anglada, Montserrat Vayreda, Salvador Dalí, el Tractat dels Pirineus, Joan Maragall i l'any passat a Pere Calders.

Nota dels organitzadors:


En aquesta edició que correspon a l'any 2013 hem cregut convenient dedicar-lo a Joana Raspall en motiu del seu esperat centenari. A més hem de dir que els nois i noies reciten moltes poesies seves en la prova de recitació. Li vàrem demanar permís per així fer-ho i per publicar una fotografia seva, cosa que va acceptar i crec li va complaure.



5 comentaris:

  1. Una iniciativa molt lloable. Joana Raspall, és una de les més destacades poetessa del nostre temps. En farem difusió

    ResponElimina
  2. M'adhereixo a les paraules d'en Francesc Mestres.
    Felicitats per la iniciativa!

    ResponElimina
  3. Al premi M. Àngels Anglada de contes, algú em podria explicar a què es refereix el tema "univers creatiu"?

    Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això Anònim hauràs de preguntar-ho a L'omnium de Figueres, en aquesta pàgina donem les notícies però no portem res més. Sols si es alguna cosa referent a la JOANA podria contestar-te

      Elimina
    2. Gràcies de totes maneres

      Elimina