dissabte, 18 de juny del 2016

Gegantona: Joana Raspall

L'escriptora Joana Raspall ha inspirat la nova geganta de l'escola Nadal. L'AMPA del centre l'ha presentat aquest diumenge en un acte al pati de l'escola.

Nou homenatge santfeliuenc a l'escriptora santfeliuenca Joana Raspall. Aquest cop en forma de cultura popular: l'AMPA de l'escola Nadal ha creat una gegantona inspirada en la poeta i escriptora santfeliuenca, a  qui han batejat com àvia Joana.

El bateig de la geganta es va fer aquest diumenge al pati de l'escola Nadal. L'acte es va fer davant de famílies del centre i hi van participar diversos grups de percussió d'escoles de Sant Feliu, com els
 timbals de l'escola Nadal, membres de la colla Espriueta de l'escola Salvador Espriu, la colla de l'escola Falguera, el Drac del Col·legi Verge de la Salut, i els gegantons Tonet i Fada Natura de l'ACF.

La gegantona Àvia Joana és un homenatge a l'escriptora i una manera més de perpetuar el llegat de la seva obra. Per això, ahir diumenge es va fer una lectura de poemes de Joana Raspall. La geganta àvia Joana se suma al Drac que l'escola Nadal té des de fa uns anys.


Noticia a fet a Sant Feliu--- fotos AMPA Escola Nadal

1 comentari:

  1. Quina bona idea, m'encanta, és una gegantona preciosa!!!
    Petonets, Imma.

    ResponElimina