dimarts, 23 de desembre del 2014

La Coral Nova de Navàs, canta Joana Raspall



 Bages   22/12/2014

 fa sonar les campanetes de Nadal
La Coral Nova de Navàs, fidel a la tradició d'oferir un concert de nadales, va omplir una vegada més el Casal Sant Genís, i va fer sonar les Campanetes de Nadal, un poema de Joana Raspall delicat com la porcellana, amb música i arranjaments de Joan Vidal, director del cor de veus mixtes.
De: Redacció  
La Coral Nova de Navàs fa sonar les campanetes de Nadal. Foto: OAC Navàs
El concert va fer una primera part de nadales clàssiques del cançoner català, dues de poloneses i una peruana. La segona part va estar dedicada al repertori treballat en el primer trimestre del curs, amb set temes dels quals va destacar l'homenatge al poble ucraïnès amb la nadala 'Ding, dang, dong', i el record a la poetessa catalana autora de Campanetes de Nadal.
El concert va finalitzar amb una sardana-nadala 'Ja ha nascut el Salvador', del mestre Josep M. Castella, que és com l'himne de la Coral Nova.
Com a novetat d'aquest concert, la coral ha iniciat una campanya per obrir-se encara més al poble de Navàs, i molt especialment als aficionats al cant coral, amb la presentació del projecte: Amics de la Coral Nova. Aquesta iniciativa pretén sumar voluntats, fer socis amb tres modalitats diferents: Amic de la coral (10 € anuals); carnet d'Amic de la Coral familiar (20); i mecenatge o patrocini empresarial (50/100 €). Cadascuna de les modalitats tenen com a contrapartida informació directe i puntual de les activitats de la coral, dels projectes i sortides durant tot el curs.

2 comentaris:

  1. Ves per on, jo sóc de Navàs...
    Petonets.

    ResponElimina
  2. No ho sabia. En Joan Vidal és un músic i director de coral, que com tu, li agraden els poemes de la Joana.

    ResponElimina