dijous, 9 d’octubre del 2014

Nota de l'Eixam d'amics de la Joana

El dia 4 es va presentar a Besalú i a l'Escala, Rosa Joana i les 7 magnífiquesLa idea i el text són de Miquel Desclot, amb poemes de Joana Raspall, il·lustrats per Mercè Galí i editat fa uns mesos per Vitel·la. Hem arribat tard en fer la difusió, i ho lamentem molt. Disculpeu, amics.

Però podeu prendre nota de la propera presentació de Bestiolari, el recull a cura de Josep Maria Aloy i il·lustracions d'Anna Clariana, publicat per Pagès i del qual ja se n'ha fet una segona edició.  Després de poder-lo veure a la Setmana del Llibre, Manresa, Sant Feliu, Vilafranca, demà és el torn de Girona. Amb la participació de Carme Arenas, comissària de l'Any Joana Raspall.  

I uns darrera notícia: Joana de les paraules clares, amb poemes de Joana Raspall, text de Muntsa Fernàndez i il·lustracions de Mercè Galí, publicat per El Cep i la Nansa, ha estat seleccionat -juntament amb tres altres títols- per al premi Atrapallibres, en la categoria de 9 anys. Ara, que els joves lectors de les escoles i les biblioteques, llegeixin, gaudeixin dels llibres triats i votin!

Tres llibres amb i sobre la Joana. Enhorabona a curador, autors, il·lustradors i editors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada