dimecres, 17 d’abril del 2013

Presentat el llibre "46 poemes i 2 contes", de Joana Raspall


L'editorial abadia de Montserrat ha estat l'encarregada de l'edició i publicació del recopilatori

Joana Raspall amb el seu llibre. Foto: Marc Rius


 





MARTA LACIMA

Joana Raspall ha sorprès els assistents a l'acte de presentació del recopilatori de la seva obra "46 poemes i 2 contes" amb la seva presència a l'acte. Tal com el regidor de cultura, Manel Martínez, ha assegurat, l'autora "ha volgut col•laborar i ser present en tots els actes organitzats en honor seu, en el seu any".

La presentació de l'acte ha anat a càrrec del regidor de cultura, qui ha definit Joana Raspall com una persona amb tres trets característics: "el coneixement, el servei i la generositat". Si hi ha alguna altra cosa que caracteritzi l'escriptora és la seva proximitat als més petits: "escriu apropant-se ls imaginaris, als somnis, a allò quotidià dels nens i sense abandonar la qualitat literària del text", ha assegurat Manel Martínez.

Precisament dirigida als infants presents ha estat la intervenció de l'editora de "46 poemes i 2 contes", de l'editorial Abadia de Montserrat, Núria Mañé, que ha definit no només l'acte d'aquesta tarda de dimarts, sinó tot l'any Joana Raspall com "una gran festa. I molt llarga, ja que dura tot un any!". Mañé ha explicat la necessitat de fer aquest recopilatori de la següent manera:"Sabeu què passa? Que els llibres s'anaven venent molt i molt, i es van acabar! I ara què fem? Doncs en vam fer un amb trossos de tots ells".

"46 poemes i 2 contes" ha estat el millor regal d'aniversari per una Joana Raspall que enguany compleix 100 anys i que ha vist com, per finalitzar l'acte, Bernat Solé ha fet una dramatització amb alguns dels textos compresos en aquest llibre, dirigida als més petits, agrupats a primera fila, al costat de la Joana.


- Mireu galeria d'imatges

1 comentari:

  1. Veig que va ser un acte preciós, una pena no haver pogut anar-hi...
    Petonets.

    ResponElimina