dilluns, 8 d’abril del 2013

Graó a graó


Aquest dilluns a la tarda s'ha inaugurat l'exposició sobre la vida i obra de Joana Raspall a la biblioteca Montserrat Roig. Es tracta d'un recull sobre la vida de la poeta, acompanyat per diversos poemes de l'escriptora, inclosos en el seu recull "Escaleta de Versos".
 
La mostra s'emmarca en la celebració pels vint anys de la Biblioteca Montserrat Roig. Maria Tobella, directora de la biblioteca, ha explicat que la biblioteca fa un servei de "cohesió social", ja que "aquí hi entra qualsevol persona i es pot endur informació independentment de la seva formació i procedència". Les biblioteques són, segons Tobella, "espais democràtics".
 
L'Ajuntament també ha estat present en l'acte. El regidor de Cultura, Manel Martínez, ha assegurat que "sense poesia, el món seria una mica més trist i un país sense poesia seria un país més pobre". D'altra banda, ha definit la Montserrat Roig com una "biblioteca model, de les primeres de la represa democràtica", que seguia els principis que va impulsar la Mancomunitat de Catalunya "fa gairebé 100 anys, el 1915".
 
Finalment, l'alcalde de la ciutat ha pres la paraula per agrair "el valor que té per a Sant Feliu aquesta biblioteca", a la qual ha descrit com a "pionera" en diversos aspectes.
 
L'exposició sobre la vida de Joana Raspall es podrà visitar al hall de la Biblioteca Montserrat Roig fins al 28 d'abril, quan començarà el seu recorregut itinerant per diverses biblioteques d'arreu de Catalunya. 

-Mira la galeria d'imatges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada