dimarts, 29 de desembre del 2015

ARA criatures

Joana Raspall reviu en una apli per a mòbils i tauletes

apli Joana Raspall
140.000 criatures llegeixen Joan Raspall cada any a l’escola, les biblioteques o a casa.
Vol ser un dels grans èxits en innovació educativa a Catalunya. Joana Raspall, la poeta més recitada pels nenes i nens catalans, torna a la vida en una nova versió animada, interactiva i juganera. En la seva primera versió conté 27 jocs educatius en què els joves usuaris podran ajudar l’autora a reconstruir els seus poemes, a caçar paraules perdudes o a salvar els llibres d’una biblioteca en flames.
El material respon a la necessitat d’escoles i famílies de trobar aplis educatives que converteixin l’ús de tauletes i mòbils en una experiència positiva, educadora i gratificant, tant dins com fora de les aules.
“Un món de poesia” és un projecte creat pel nét de l’autora, Ernest Cauhé, sota la plataforma Tics Mediàtics i impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones, l’Ajuntament de Sant Feliu, la Fundació Lluís Carulla, les editorials La Galera i Baula i l’Eixam d’Amics de Joana Raspall.
L’apli “Un món de poesia” no és més que una actualització de la vocació de servei de Joana Raspall, que es converteix així en la primera gran autora catalana amb una App interactiva pròpia. Compatible amb iOS i Android.
ÈXIT A LA CAMPANYA A VERKAMI
Tot i que l’App ja és una realitat, l’equip d’Un món de poesia vol aprofitar per fer arribar els llibres de l’autora i experiències didàctiques al voltant de la seva figura a tots els nens i nenes. Així, van obrir una campanya de microfinançament que ha estat tot un èxit. Van doblar l’objectiu fixat, que era de 3.000 euros, i van acabar obtenint-ne 6.050. Això permetrà traduir l’App a l’anglès i també fer el primer capítol d’una sèrie d’animació amb Joana Raspall de protagonista, en col·laboració amb  la Diputació de Barcelona.
Recordeu que l’apli ja està penjada a les botigues d’apple i google!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada