dimecres, 12 de novembre del 2014

The Penguins, "L’ase i el tractor", un poema musicat de Joana Raspall.


The Penguins presenten el nou espectacle de Reggae per Xics aquest diumenge a Sant Feliu

El grup santfeliuenc acaba de publicar 'Pugem al tren', 13 cançons tradicionals catalanes arranjades amb ritmes jamaicans
CULTURA doble fletxa DIMECRES, 12.11.2014. 09:00 H

Foto: The Penguins





etiqueta concertsconcertsreggae per xicsThe Penguins



The Penguins han publicat fa pocs dies 'Pugem al tren', el segon disc del projecte Reggae per Xics i aquest diumenge el presenten a casa, en un concert al Centre Parroquial. La banda vol tornar a fer ballar el públic familiar a ritme de ska, el regaae i el calypso a partir de temes com "Pere Gallerí", "El poll i la puça", "El tren Pinxo de Banyoles", "Una mosca volava per la llum".

The Penguins presentaran el segon disc de Reggaer per Xics, 'Pugem al tren', aquest diumenge a Sant Feliu. El nou disc inclou 13 cançons tradicionals catalanes arranjades amb ritmes jamaicans que donen forma al nou espectacle de la banda, després de l'èxit del primer disc.

Apropar la música jamaicana i redescobrir el cançoner tradicional

La banda santfeliuenca, formada per una desena de músics, va estrenar el primer disc de Reggae per Xics ara fa tres anys al Centre Parroquial i ara tornen al mateix escenari per presentar el nou treball en un concert a casa.

Des d'aleshores, han fet un centenar de concerts per tot Catalunya, alguns també a Sant Feliu, i han venut gairebé 5.000 còpies del disc. Ara presenten el segon amb la mateixa filosofia: apropar la música jamaicana al públic infantil i, alhora, recuperar temes populars i tradicionals catalans.

'Pugem al tren' inclou 13 cançons, com "Pere Gallerí", "El poll i la puça", "El tren Pinxo de Banyoles", "El gripau blau", "La fera ferotge" d'Ovidi Montllor o "L’ase i el tractor", un poema musicat de Joana Raspall.
De la recepta reggae al tren del reggae

Amb el nou disc l’espectacle canvia: de cuinar una Recepta Reggae ara The Penguins volen fer pujar el públic al Tren del Reggae per portar-los en un viatge on presentaran els diferents ritmes musicals de l'illa de Jamaica: l'ska, el calypso, el reggae o el rythm&blues. Aquest és el punt de partida d'una proposta musical que atrapa a petits i grans.

A més, diumenge no només sonaran els nous temes sinó que també recuperarant algunes de les cançons del primer disc, per fer ballar el públic amb un espectacle fresc i dinàmic.
El concert serà aquest diumenge a les 18:30h al Centre Parroquial. Les entrades costen 5 euros pels nens i 7 pels adults. Són numerades i es poden comprar de manera anticipada de 17h a 20h aquest divendres a la guixeta del Centre Parroquial.

Noticia de fetasantfeliu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada