divendres, 25 de maig del 2018

Vall d'Uixó 24 de maig 2018

Homenatge a Vall d'Uixó

Ahir per la tarda, als jardins del Palau de Vivel de la Vall d'Uixó ( Castelló) un centenar de menuts i menudes de les dotze escoles de la ciutat, de la xarxa de biblioteques, joves dels tres Instituts i amics de la poesia varern recitat poemes de la JOANA RASPALL acompanyats amb música de guitarra.

Al llarg del mes de maig, l'alumnat de les escoles ha treballat la figura de la poetessa i llurs poemes. Han realitzat, a més a més, un treball d'il·lustració dels poemes que es van exposar en panells al mateix lloc del recital perquè els assistents a l'acte pogfueren contemplar-los.

.

24/5/18


POESIA A L'ESCOLA: JOANA RASPALL

Poesia a l'escola pot ser siga l'acte més entranyable del cicle Música i Paraula que organitza totes les primaveres la nostra associació.
Ahir es tornaren a omplir els jardins del Palau de Vivel de veus, majoritàriament infantils, llegint poemes, enguany de l'autora catalana Joana Raspall. Joana ha estat una dona que ha escrit la major part de la seua obra per als més joves, per a que estimaren la literatura i, més que res, la poesia, i per a que estimaren també la seua llengua. També va ser una dona compromesa i defensora dels drets dels seus conciutadans.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada