divendres, 11 de setembre del 2015

ho he vist ara Titelles a l'illa de Barcelona

25 / 08 / 15

REPORTATGE – Els titelles de L’Estenedor se’n van a L’illa!

 La companyia de titelles L’Estenedor Teatre és aquests dies a L’illa Diagonal per compartir amb tots aquells qui ho vulguin un bocí de la seva dilatada trajectòria. Ofereix gratuïtament dos dels seus espectacles, tallers de manualitats i un recorregut per la seva història a través d’una exposició.

 L’exposició va arrencar el dijous 20 d’agost 2015 i romandrà oberta fins al 10 de setembre 2015 al centre comercial de L’illa Diagonal de Barcelona

...............

 

FESTIVAL DE TITELLES ROMÀ MARTÍ: Amunt i avall poemes de Joana Raspall

titelles
Divendres 16 de maig
emailing date mayo 14, 2014  A les 18.00 h
Lloc: Sala d’actes 
A càrrec de L’Estenedor
Teatre de titelles per a públic a partir de 4 anys
Aforament limitat, venda d’entrades anticipades a l’àrea infantil de la Biblioteca a partir del 9 de maig. Preu: 1 € per persona.
https://www.youtube.com/watch?v=zxIQCmx0ghI
L’espectacle ens proposa una passejada entre els poemes d’aquesta autora per trobar-nos amb una munió de personatges i escenaris més imaginats que reals.
Els personatges d’aquests poemes i petites narracions seran uns titelles fets amb fustes, boles de suro, retalls de roba, plàstics i altres andròmines que actuaran sobre una taula, mentre els sons de la guitarra, la melòdica, l’ukelele, la kalimba i altres instruments, acompanyaran els textos.
L’Estenedor Teatre és una companyia amb una trajectòria marcada per reptes professionals i artístics. Una realitat molt versàtil que ha construït un discurs i un estil propis, gràcies als més de 30 espectacles i més de 35 anys d’història, tot rodant a arreu del país, l’Estat i  l’estranger, amb obres de creació pròpia i adaptacions i sempre a la recerca d’emocionar al públic.
L’Estenedor va nèixer de la mà de David Laín al 1978, tot i comptar amb la col.laboració de molts altres professionals.
Web de la companyia

 http://www.bibliocaldes.cat/tag/espectacle-infantil/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada