dissabte, 23 de maig del 2015

Detalls del treball premiat dedicat la major part a la Joana Raspall

 l'Escola Font del Roure de Masquefa ha estat guardonada amb el XXXVII Premi Baldiri i Reixac, els quals premien la qualitat global i la catalanitat, en llengua i continguts, escoles, instituts, centres de formació d’adults i centres universitaris de formació del professorat. Els adjunto els enllaços a la noticia publicada al nostre bloc, a la web de l'Ajuntament de Masquefa i al portal de la Fundació Lluís Carulla.
La Fundació Carulla fa la següent menció al premi "Pel fet de ser una escola que porta a terme l'aplicació d'un projecte lingüístic integrador i que participa en diverses efemèrides culturals, per exemple l'any Joana Raspall, tot implicant-hi el conjunt de la comunitat educativa i organitzant moltes activitats per tal de sensibilitzar i promoure l'expressió poètica dels infants. També en reconeixement al foment de la creativitat en l'educació musical i plàstica, reflectides en l'ambientació i en les activitats del dia a dia del centre."
La Molt Honorable Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya Sra. Irene Rigau farà l’entrega del premi el proper 3/06/14 al Palau de Pedralbes de Barcelona.

EXPOSICIÓ I CONCURS FOTOGRÀFIC SOBRE HAIKÚS DE LA JOANA RASPALL
EXPOSICIÓ DELS LLIBRES GEGANTS AMB EL RECULL DE LES OBRES DELS JOCS FLORALS.
EXPOSICIÓ DELS CAPGROSSOS ELABORATS EN ELS TALLERS INTERNIVELL DE CICLE INICIAL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada