dijous, 23 de maig del 2013

Escola La Miranda, bateig d'una biblioteca infantil amb el nom de Joana Raspall



BIBLIOTECA INFANTIL JOANA RASPALL
 
 












A La Miranda fomentem molt la lectura, creiem que aquest bon hàbit s'ha de tenir des dels primers anys. Per aquest motiu, hem habilitat un espai de la Biblioteca per als més petits. Que hem batejat amb el nom de l'escriptora Joana Raspall.
 







Dia Internacional de la Poesia

Marató Poètica a La Miranda
21 de març
Cada any, el 21 de març, la UNESCO celebra el Dia Mundial de la Poesia i anima els Estats Membres a prendre part activa en la seva celebració, tant a nivell local com nacional, amb la participació de les comissions nacionals, les ONG i les institucions públiques i privades interessades.
La Miranda s’uneix a aquesta iniciativa i vol que aquest dia el seu auditori es converteixi en un lloc actiu i ple de poesia gràcies al recital que ens oferiran els alumnes de l’escola. Tots ells prepararan, per cursos, poemes en diferents idiomes, que es recitaran a l’escenari durant la jornada com homenatge a l’art de la paraula i als creadors que el fan possible.
Aquest any amb motiu del 100 aniversari de l'escriptora catalana Joana Raspall, molts dels poemes que hem seleccionat per aquesta vetllada han estat de la seva obra.
 
Felicitats Joana!!!
 
 
Fotografies i vídeos fer click a la imatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada