dissabte, 8 de setembre del 2012

La Setmana del Llibre en Català,15 de setetembre

Avinguda de la Catedral.

La Setmana del Llibre en Català, per gaudir-la en família

La Setmana del Llibre en Català comptarà amb més de 60 activitats familiars del 7 i al 16 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Els caps de setmana es programaran matinals literàries molt especials amb la 2a trobada de personatges de conte, un homenatge a l’Emili Teixidor com a autor infantil, el tret de sortida de la celebració del centenari de la Joana Raspall, la 2a trobada d’il·lustradors i petits homenatges a autors catalans. Però de dilluns a divendres també hi haurà programació per a tota la família, com un vespre especial per a nadons amb conta-contes i recomanacions lectores. La programació també inclourà activitats com la participació d’algunes escoles del Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, tallers i cada tarda les Biblioteques de Barcelona oferiran un espectacle de contes.

l’espectacle Raspall i altres contes, a càrrec de l’Espina de la Sardina.
La Setmana donarà el tret de sortida al centenari del naixement de l’escriptora i bibliotecària Joana Raspall (1913) el proper dissabte 15 de setembre a les 12 del migdia.
 Gaudirem d’activitats que tenen l’escriptora com a protagonista, com l’espectacle Meitat tu, meitat jo, de Titelles Marduix i un acte infantil sobre el món de la poesia de Joana Raspall coordinat per l’Eixam d’Amics de la Joana Raspall.

Biblioteques de Barcelona

tret  de :  http://criatures.ara.cat/blog/2012/09/03/la-setmana-del-llibre-en-catala-per-gaudir-la-en-familia/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada